A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Шубківський ліцей Білокриницької сільської ради Рівненського району Рівненської області

Паспорт ліцею

Дата: 25.04.2023 10:22
Кількість переглядів: 25

ПАСПОРТ

Шубківського ліцею

Білокриницької сільської ради

Рівненського району

Рівненської області

І. ПАСПОРТНІ ДАНІ

1.1. Область: Рівненська
1.2. Район: Рівненський
1.3. Село: Шубків
1.4. Відомче підпорядкування: Відділ освіти, сімї,молоді, спорту та туризму Білокриницької сільської ради
1.5. Міністерство: освіти і науки
України
1.6. Режим роботи: п’ятиденний

ІІ. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

2.1. Розміщення: типове приміщення
2.2. Кількість поверхів: два
2.3. Проектна потужність:
485
2.4. Фактично учнів: 265
2.5. Відсоток перевантаженості: - 0
2.6. Кількість класів: 1
1
І ст. – 4
ІІ ст. – 5
ІІІ ст. –
2
2.7. Укомплектованість кадрами:
- педагогічний персонал –
32 - 100%
- технічний персонал –
12 - 100%
- медичний персонал – 1
- 100%
- працівники харчоблоку –
4 - 100%

 

ІІІ. САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕРИТОРІЇ

3.1. Радіус обслуговування: с. Гориньград І, с. Гориньград ІІ, с. Рисвянка,

с. Шубків
3.2. Розмір земельної ділянки –
5604м.кв.
3.3. Огорожа ділянки – паркан з металевої сітки по периметру
3.4. Стан проїзних шляхів:
- до харчоблоку з твердим покриттям
3.5. Зонування території: є
- навчальної
1906м.кв., географічний майданчик 168м.кв.,

військове містечко 1424м.кв.
- фізкультурно-спортивної 2661м.кв.
- відпочинку 727м.кв.


3.6. Прибирання території щоденне
3.7. Організація вивезення сміття: приватне підприємство «Шубків - Сервіс»
3.8. Надвірний туалет: один

 

ІV. САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПРИМІЩЕННЯ

4.1. Типові (кількість): одне
Пристосовані (кількість): немає
4.2. В тому числі кількість та середня площа на одного учня:
- класів 1
1
- кабінетів 9
- лабораторій -3
- навчально-виробничі майстерні 1 (комбінована)
- кабінет інформатики 1
- фізкультурно-спортивні 1 спортивна зала
- бібліотека 1
- актова зала 1
- громадського харчування 1 їдальня
- медичного обслуговування -
1
- адміністративно-службові 6
- допоміжні та підсобні: 1
вестибюль 1
гардероб 1
санвузли
: ІІ поверх-2, І поверх- 2
4.3. Наявність, назва та кількість приміщень, розміщених у цокольних та підвальних поверхах: відсутні

 

V. САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ОСВІТЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ

5.1. Природне освітлення:
- світловий коефіцієнт
- коефіцієнт природного освітлення
- % приміщень, де природне освітлення не відповідає вимогам 0
- наявність сонцезахисних пристроїв:
жалюзі, штори, тюль
5.2. Штучне освітлення:
- тип – лампи розжарювання
, світильники ЛЕД(офісний), світильники люмінісцентні
- кількість світильників в одному кабінеті 6-9

 

VІ. САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ІНЖЕНЕРНОГО ОБЛАДНАННЯ ПРИМІЩЕНЬ

6.1. Водозабезпечення: центральний водогін
- холодна проточна вода:
є
- гаряча проточна вода: є на харчоблоці
- організація питного режиму: індивідуальна бутильована вода
, питний фонтанчик
6.2. Каналізація: централізована


6.3. Опалення: шкільна газова котельня:

-кількість котлів - 2, марка «Колві – Термона КТН 100»

Рік введення в експлуатацію – 2007р.

Технічний стан – добрий.


6.4. Вентиляція:
- природна - через кватирки, фрамуги вікон
- механічна – ні

 

VІІ. ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ ШКІЛЬНИМИ МЕБЛЯМИ

Кількість, % Згідно типорозмірів, %
7.1.
Молодші класи 100 %
7.2. Середні класи 100 %
7.3. Старші класи 100 %
7.4. Санітарно-гігієнічний стан меблів:
- відремонтовано 100%
- промарковано 100%

 

VІІІ. САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА МАЙСТЕРНІ

8.1. Типові, пристосовані: типова
8.2. кількість, назва: навчальна
, комбінована
8.3. Водозабезпечення: проточна холодна вода
8.4. Каналізування: -
централізована
8.5. Вентиляція: природна
8.6. Освітленість:
- природна
- штучна питома електропотужність 10,5 Втм2
8.7. Опалення: газове
8.8. Наявність аптечок першої допомоги: забезпечено
8.9. Обладнання: згідно вимог

 

ІХ. САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЇДАЛЬНІ

9.1. Наявність та площа обідньої зали: 40 м.кв.
9.2. Кількість місць: 60
9.3. Харчоблок працює:
- на сировині так
- на напівфабрикатах ні
9.4. Площа харчоблоку з розкаткою: 27 м.кв.
9.5. Площа посудомийної: 9,6 м.кв.
9.6. Площа комори для сухих продуктів 14,2 м.кв.
9.7. Площа овочесховища 40 м.кв.
9.8. Площа кімнати персоналу
14,2м.кв.
9.9. Інші приміщення 6,3м.кв.
9.10. Холодильне обладнання: 4 холодильних камер, 2 морозильні камери
9.11. Оснащення харчоблоку:
- проточна холодна вода постійно
- проточна гаряча вода постійно (електронагрівач для проточної води)
- каналізування в робочому стані
- освітленість згідно з нормами
9.12. Обладнання харчоблоку:
2 електроплити

.

Х. Освітній процес

11.1. Початок занять 9 год
11.2. Тривалість навчального денного та тижневого навантаження: згідно навчального плану
11.3. Тривалість занять: згідно режиму роботи школи
11.4. Проведення фізкультпауз на заняттях -так
11.5. Тривалість перерв: 10-
25 хв

 


 

Директор Шубківського ліцею Ярослава БОНДАРЧУК


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень