Паспорт ліцею
ПАСПОРТ
Шубківського ліцею
Білокриницької сільської ради
Рівненського району
Рівненської області
І. ПАСПОРТНІ ДАНІ
1.1. Область: Рівненська
1.2. Район: Рівненський
1.3. Село: Шубків
1.4. Відомче підпорядкування: Відділ освіти, сім’ї,молоді, спорту та туризму Білокриницької сільської ради
1.5. Міністерство: освіти і науки України
1.6. Режим роботи: п’ятиденний
ІІ. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
2.1. Розміщення: типове приміщення
2.2. Кількість поверхів: два
2.3. Проектна потужність: 485
2.4. Фактично учнів: 265
2.5. Відсоток перевантаженості: - 0
2.6. Кількість класів: 11
І ст. – 4
ІІ ст. – 5
ІІІ ст. – 2
2.7. Укомплектованість кадрами:
- педагогічний персонал –32 - 100%
- технічний персонал – 12 - 100%
- медичний персонал – 1 - 100%
- працівники харчоблоку – 4 - 100%
ІІІ. САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕРИТОРІЇ
3.1. Радіус обслуговування: с. Гориньград І, с. Гориньград ІІ, с. Рисвянка,
с. Шубків
3.2. Розмір земельної ділянки – 5604м.кв.
3.3. Огорожа ділянки – паркан з металевої сітки по периметру
3.4. Стан проїзних шляхів:
- до харчоблоку з твердим покриттям
3.5. Зонування території: є
- навчальної 1906м.кв., географічний майданчик 168м.кв.,
військове містечко 1424м.кв.
- фізкультурно-спортивної 2661м.кв.
- відпочинку 727м.кв.
3.6. Прибирання території щоденне
3.7. Організація вивезення сміття: приватне підприємство «Шубків - Сервіс»
3.8. Надвірний туалет: один
ІV. САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПРИМІЩЕННЯ
4.1. Типові (кількість): одне
Пристосовані (кількість): немає
4.2. В тому числі кількість та середня площа на одного учня:
- класів 11
- кабінетів 9
- лабораторій -3
- навчально-виробничі майстерні 1 (комбінована)
- кабінет інформатики 1
- фізкультурно-спортивні 1 спортивна зала
- бібліотека 1
- актова зала 1
- громадського харчування 1 їдальня
- медичного обслуговування -1
- адміністративно-службові 6
- допоміжні та підсобні: 1
вестибюль 1
гардероб 1
санвузли : ІІ поверх-2, І поверх- 2
4.3. Наявність, назва та кількість приміщень, розміщених у цокольних та підвальних поверхах: відсутні
V. САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ОСВІТЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ
5.1. Природне освітлення:
- світловий коефіцієнт
- коефіцієнт природного освітлення
- % приміщень, де природне освітлення не відповідає вимогам 0
- наявність сонцезахисних пристроїв: жалюзі, штори, тюль
5.2. Штучне освітлення:
- тип – лампи розжарювання, світильники ЛЕД(офісний), світильники люмінісцентні
- кількість світильників в одному кабінеті 6-9
VІ. САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ІНЖЕНЕРНОГО ОБЛАДНАННЯ ПРИМІЩЕНЬ
6.1. Водозабезпечення: центральний водогін
- холодна проточна вода: є
- гаряча проточна вода: є на харчоблоці
- організація питного режиму: індивідуальна бутильована вода, питний фонтанчик
6.2. Каналізація: централізована
6.3. Опалення: шкільна газова котельня:
-кількість котлів - 2, марка «Колві – Термона КТН 100»
Рік введення в експлуатацію – 2007р.
Технічний стан – добрий.
6.4. Вентиляція:
- природна - через кватирки, фрамуги вікон
- механічна – ні
VІІ. ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ ШКІЛЬНИМИ МЕБЛЯМИ
Кількість, % Згідно типорозмірів, %
7.1. Молодші класи 100 %
7.2. Середні класи 100 %
7.3. Старші класи 100 %
7.4. Санітарно-гігієнічний стан меблів:
- відремонтовано 100%
- промарковано 100%
VІІІ. САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА МАЙСТЕРНІ
8.1. Типові, пристосовані: типова
8.2. кількість, назва: навчальна, комбінована
8.3. Водозабезпечення: проточна холодна вода
8.4. Каналізування: - централізована
8.5. Вентиляція: природна
8.6. Освітленість:
- природна
- штучна питома електропотужність 10,5 Втм2
8.7. Опалення: газове
8.8. Наявність аптечок першої допомоги: забезпечено
8.9. Обладнання: згідно вимог
ІХ. САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЇДАЛЬНІ
9.1. Наявність та площа обідньої зали: 40 м.кв.
9.2. Кількість місць: 60
9.3. Харчоблок працює:
- на сировині так
- на напівфабрикатах ні
9.4. Площа харчоблоку з розкаткою: 27 м.кв.
9.5. Площа посудомийної: 9,6 м.кв.
9.6. Площа комори для сухих продуктів 14,2 м.кв.
9.7. Площа овочесховища 40 м.кв.
9.8. Площа кімнати персоналу14,2м.кв.
9.9. Інші приміщення 6,3м.кв.
9.10. Холодильне обладнання: 4 холодильних камер, 2 морозильні камери
9.11. Оснащення харчоблоку:
- проточна холодна вода постійно
- проточна гаряча вода постійно (електронагрівач для проточної води)
- каналізування в робочому стані
- освітленість згідно з нормами
9.12. Обладнання харчоблоку: 2 електроплити
.
Х. Освітній процес
11.1. Початок занять 9 год
11.2. Тривалість навчального денного та тижневого навантаження: згідно навчального плану
11.3. Тривалість занять: згідно режиму роботи школи
11.4. Проведення фізкультпауз на заняттях -так
11.5. Тривалість перерв: 10-25 хв
Директор Шубківського ліцею Ярослава БОНДАРЧУК